15 November 2010

Khayal bile online...?

Yep. bile ngadap komputer je terus lupe sume bende. start mengadap kul 8 mlm, sdr2 da kul 2 pagi. kenape ek? pikir blk aku bkn bukak ape sgt pun... facebook pun xdela bukak ape2 sgt. rasenye aku khayal bace cite2 kat internet kot... sejak kebelakangan ni aku suka baca cite kat site ni... ade yg cite nye byk chapter, mane tak aku khayal.

tp pikir blk, majoriti penulis dlm site tu sume umo belasan taun lg, tp cite diorg bgs2 sumenye (grammar tu aku x tau la)
cite ni yg paling aku suke gile


x pasti plak nape aku suke, tp just touching ler kot.... sbnrnye bile aku online same cam aku bace novel, tp yg ni aku ngadap komputer... tu yg pelik sikit kot? mak n ayah aku pun da banyak komplen aku ni cam da xde keje lain... dulu komputer ni letak kat bilik abg aku, so jarag2 la bkk, tp sejak dikeluarkan, memang ngadap je la keje aku. nk wat camne?

oh cite ni best gak 


dan banyak lagi... kalo aku nk list mmg xkn abis la. tgk, mane x aku khayal bile online? nk tulis mende ni pun makan mase setengah jam. ish3 anak mustafa sorang ni.... da la pompuan... kalo aku ni laki mesti sikap malas aku lg teruk.

tapi nk wat camne.... hmMMmmMMmmmmmm

No comments: