29 May 2011

Kisah cuti...

Jumaat keluar ngan Dayah n Shakira, arini kuar ngan Nabila, esok (dlm cadangan) nk gi men boling ngan Dayah, Nabila, Zizie n Arif. X reti duk uma anak Pak Tapa sekor ni... Duk muor pun merayap je keje, camne la kalo ak membesar kat KL ek... huhuu

Anyway, td kat Wetex ramai Mat Saleh. Ak ngan Nabila pelik gak, byk2 tempat kenape Muo jgk diorg lawat? Ape de kat Muo ni? Bukan nk memburuk kan, tp kenyataan la.. nk melawat pg la Putrajaya ke.. haha

Esok boleh ke aku main boling ni? mesti jd juare msuk longkang. haha~Xpe, Rob Bourdon (drummer Linkin Park) pun juare masuk longkang ape? dia tu dah la pnh keje kat tmpat boling, hahaa~

Rob Bourdon
Later~~

19 May 2011

Procrastinating

Nak tau tak? Nak tau tak?

ARINI AKU TENSYEN.

Sebab ape?

SEBAB ESOK PAPER SEJARAH.

Kadang2 aku terpikir kenape kite blajar sejarah ni ye. Mungkin sbb xnk sejarah berulang, mungkin jgk supaya kite patriotik pd negara.

Tp terus terang aku ckp, aku tanye abg n akak sedare aku yg dah berjaya yg bidang pekerjaan diorg xde kene mngena dgn Sejarah, diorg x ingat pape pun psl Sejarah negara. Ok, mungkin diorg tau psl Stamford Rafles, tp tu je la.

Tp, yg paling penting, sekarang ni aku terpikir kenape aku ade dekat sini, blogger.com, taip something yg mmg xde point kat blog ni, drpd pegi buat gerak gempur Sejarah tuk esok?

Jawapannye? Aku tau dan akan sentiase buat seumur hidup aku.

PROCRASTINATION

Yup. obvious kan? aku rase tu la masalah sume org cam aku. percayala, walaupun aku post bende ni, pastu close tab blogger, aku tetap bukak tab lain tuk main2... facebook la, fictionpress la,  youtube la.... time nk tutup, ade je bende teringat nk buat... cam tibe2 nk dgr lagu Hannah Montana (bile mase aku minat dia, aku pun x tau) atau tibe2 rase nk bace manga Vampire Knight (aku x minat Twilight, x tau kenape aku nk bace) atau tibe2 rase nk stalk profil org lain kat fb (creepyy..... yurei aku xde fb pun)... yg penting, mmg ade je idea xnk blajar tu.

Bak kate pepatah, hendak seribu daya, xnk satu dalih pun da cukup.

so... ape aku buat lg kat sini? aku pun x paham. tp pastinya aku akan tenung blog aku lebih kurang stgh jam sblm tutub tab n bukak tab lain.

dan korang baru je abiskan 15 minit korang bace bende merepek ni (kalo korang bace) bajet sungguh, mcmlah ramai sgt follower. yg follow pun mcmlah rajin sgt nk bace.

SUDAH.

cukup.

Nasihat dr procratinator.....

Wish me luck paper Sejarah esok!

06 May 2011

Facebook Chat Emoticons [COMPLETED]

Nak tau camne nak buat sume emoticon time chat tu? Ni dia~~ dr livejournal








selamat berchatting~ ~~