18 August 2011

Kawan makan Kawan

Kenape aku da jarang update blog aku?
Aku bagitau skrg kenape. Because honestly, I'm tired of hiding.

I'M UPSET. DISAPPOINTED. ANGRY.

dan macam2 lagi.
2 bulan da lepas, aku tgh cube nk sort sume bende dlm kepale aku, but I still can't find the answers.

WHY????

hensem sgt ke dia tu smpai ko da x dpt cari laki lain lg? desperate sgt ke ko ni???
banyak lg yg aku nk luahkan, tp da tak terkeluar da. da lame aku pendam je.
camne ko boleh senyum2 lagi ngan aku? buat2 tak tau lagi??
but the most important thing...

WHY DID I JUST LET YOU GO??

kenape aku x boleh nk berdepan ngan ko? kenape aku x boleh jumpe ko sendiri, cari jawapan??
ok, aku tau walaupun aku cari jawapan ngan ko, ko akan cover, ko akan tipu.
Kawan2 aku sume ckp aku ni baik sgt. tp sbnrnye aku x la baik mane.

AKU CUME TAKUT.

Takut ape? jgn tanye aku. Mungkin sebab mak aku dari kecik lg didik aku jgn berdendam, jgn cari gaduh, jgn hilang kawan dan doakan biar diorg jmpe jln sendiri.

Backstabber gummy bear.


Mintak maaf mak, skrg biah tgh berdendam.

Mintak maaf Kairi, sebab x psal2 aku dingin dgn kaw bln lepas. Bukan salah kau sebab tak bgtau, aku tau kau risaukan aku.

Mintak maaf kawan (atau sesape je la ko skrg) aku xkn tegur n ubah perangai ko. pandai2 la ko hidup sendiri.

Mintak maaf Nabila n Hidayah, sbb berkawan dgn backstabber korang. Aku btl2 ingat dia da berubah.

Mintak maaf Cha, as the saying goes, don't judge book by it's cover. But I didn't do that to you, I'm sorry.

Mintak maaf Pak Andak, kali terakhir Pak Andak cakap dgn Biah, Pak Andak cakap jgn cr musuh. Tu yg Biah tgh cube buat skrg. tp susah sebab dendam da ade dlm hati. Al-Fatihah utk Pak Andak.

Mintak maaf Eiqa, sbb x bgtau ko psl Kairi. Ko kwn baik aku, aku xnk ko judge aku jgk.

Aku menangis bukan sebab dia sms or tepon aku pade Kairi. Aku menangis sbb dia betray n kondem aku.

Mungkin tu makne kawan pade dia. Utk dia tikam dr belakang.

Xpe la, aku doakan die capai kebahagiaan mse depan. Yg lain2 tu, pndai2 la jawab kt akhirat nty.

No comments: