19 August 2011

Kucing. Cat. Neko.

Ok, aku mengaku, aku da jatuh cinta pd kucing~ huhuu
bkn salah aku, kucing ni comel sgt!
mak aku x suke kucing. lagi2 yg suke mengeset2 kat kaki tu. tp aku suke. sbbnye... x tau la. rase tenang bile tgk kucing ni.

Scottish cat

kucing warne ape2 pun aku suke. hitam legam, blonde, brown (da mcm warne rmbut plk) tp pling aku ske kucing black n white yg mcm pakai stoking tu. heee

hehee aku rase kucing ni soft spot aku la. time aku marah ke, sakit ati ke, bile aku nampak kucing terus lupe ape yg buat aku marah td. tp kalau aku nampak ade orang tendang kucing mungkin aku lg marah kot.

Anyway, ade cite pasal sekor kucing kudung dua kaki dpn dia sbb kekejaman manusia. name kucing tu Hero (panggilan manjenye Iyo) aku jumpe kat facebook. ni dia

Silalah like page diorg yer ~ Kakimotong

manusia zaman skrg, kalau dgn manusia pun da kejam, apatah lg ngan binatang.

whatever. aku nk share satu video yg sentiase buat aku hepi. enjoy~~

Terima kasih sbb sudi luangkan 5 minit dr hidup korang utk bace bende alah ni!! Arigatoo *bows*

No comments: