10 September 2011

Abang aku nak kawin?!!

Hello viewers! Aku tau korang sesat masuk blog aku ni, tp alang2 da msuk, teruskan la bace yer~

Lama x update!! Ye la, sbb busy! Abg aku nak kawin!

Apesal abg ko yg nak kawin, ko yg busy?

Um... Diam! Ni blog aku, sukati aku la nak cakap ape!!

Dan kalau betul ko tgh busy, ape ko buat kt sini? x tolong buat kerja ke?

ARGHHH!! DIAM!! DIAM!!!

Ehem2. So...

Macam x percaye je abg aku nak kawin! Anip, laki paling kuat membebel, nak kawin! Aku selalu ingat Abe (abg aku yg ptame) yg kawin dulu. Abe baik sikit, cool je, x cam Anip! membebel, tido tengah hari... Camne la Kak Ayu boleh sangkut... Tp xpe, kalo Kak Ayu suke Anip walaupun lps tau perangai buruk dia, maknenye Kak Ayu la yg terbaik (TERLEBIH baik) utk Anip.

Jom same2 doakan diorg bahagia hingga akhir hayat!

Kak Ayu
Kameraman nye kwn abg aku. Cantik gambo yg dia amik, so kalo korang nk kwin, sila la contact fb dia yer (promote) facebook kameraman

terime kasih sbb bace. *bows*
Sile komen or shout! :D

No comments: