23 May 2012

They ARE taking you for granted

Hei yo.


So, tengah aku jalan2 kat facebook (orang zaman sekarang, xde life outside internet) aku terjumpe quote Megan Fox. Camni bunyinye.

"The more you show a person you can't live without them, you are giving more reasons for them to take you for granted."

Bende pertame yg aku pikir bile aku bace ni ialah; "huh, patutla laki zaman skrg sume xgune"

Tapi bile aku tgk balik, quote ni mengingatkan aku pade keletah bdk2 zaman sekarang.

Bile breakup, ngadu kt fb.

Sebagai contoh.

Jiwangnye kau
Sumpah aku amek mase dekat stgh jam nk phm status ni. Bahase melayu betul x paham plk. adoiiyai


Dan kawannye pun menyibuk jugak

Realiti: Inila gaye bahase bdk2 zaman skrg =_=

Anywayy, kite ketepikan soal bahase bdk2 zmn skrg..

Agak2 lepas laki tu bace status ni, die sedih ke? Die kesiankan korang ke?

Tak.

Diorang bangge sebab korang masih tergile2kan die. Sebab tu die terus layan korang macam ntah pape, sebab diorang tau korang xkan dapat nak lepaskan die.

So korang, x payah la tunjukkan die korang tgh sedih, tulis status fb mcm kat atas ni. annoying gile =_= Just put a smile on your face and face the day like you'll never live tomorrow.

Aku rase aku dah jatuh cinte pade quote ni. Haha.

Ok la, tu je.

Chiow

4 comments:

O CIKTEDDY said...

budak2 cenggini kena lempang laju2!

SaLbiahRAWR said...

@Teddy: Rase mcam nak hantar diorang masuk tadika balik je.. huhu

Dakara said...

hhahaaha, aku rase aku pon mcm tu, tapi xkeerlaluan mcm diorang, hahaa~

SaLbiahRAWR said...

Ko ok lagi, diorang ni memang keterlaluan smpai menyampah aku bace